1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Galileo 33, odc. 22

Jutro, 15 grudnia, 09:00
Nie przegap
Gatunek:
Magazyn naukowy
Produkcja:
Polska, 2025
Kat. wiekowa:
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Widzowie dowiedzą się, jakie sekrety skrywa produkcja znanego sera o nazwie Ementaler. Okaże się, jakie są różnice między wyrobami z wielkiej fabryki a manufaktury. Kolejny temat to recykling rozruszników serca. Pojawi się prezentacja projektu medycznego, którego celem jest pomoc mieszkańcom Afryki. Kolejny reportaż przedstawi największego oszusta świata. Opowieść o wyjątkowo zdolnym hochsztaplerze, Ferdinandzie de Mera, będzie ilustrowana obrazami wygenerowanymi przez AI. W finale nie zabraknie ciekawostek o projektancie kostiumów dla maskotek.
Sezon 33 : w poprzednich odcinkach
Odcinek rozpoczyna reportaż, którego tematem będzie chrupkie pieczywo. Pojawią się szczegóły produkcji tego przysmaku oraz tajemnicę szwedzkich...
Ekipa wybierze się do USA, aby poznać kobietę, która dała dom ponad 800 kotom. Pojawi się też reportaż o węglu drzewnym i jego produkcji w fabryce i...
Odcinek rozpocznie reportaż o rarytasie z oślego sera. O ten delikatesowy produkt z Serbii zabijają się smakosze z całego świata. Widzowie poznają...
Widzowie poznają bliżej hydraulika, który lubi swoją pracę. Pojawi się reportaż o szkole, w której uczniowie spędzają 7 miesięcy w roku na żaglowcu,...
W odcinku pojawi się reportaż o szkole latania dla ptaków. Widzowie poznają ibisa grzywiastego, ptaka zagrożonego wyginięciem oraz ludzi, którzy...
Dubajskie tiramisu to jeden z najpopularniejszych gorących przysmaków deserowych. Reporter odwiedzi zakład, w którym produkowane są fabrycznie...
Odcinek rozpoczyna reportaż o człowieku, który prowadzi azyl dla żółwi i dzięki temu chroni wiele gatunków przed wyginięciem. Tematem drugiego...
Widzowie poznają yamcake, czyli słony wypiek z Malezji. Ekipa odwiedzi warsztat, który skupuje i naprawia luksusowe auta po drobnych stłuczkach lub...
W odcinku pojawi się zdrowy i naturalny przysmak o osobliwym wyglądzie prosto z morza. Następnie widzowie poznają rękodzielnika, który wykonuje...
Ekipa odwiedzi chińską wyspę, gęsto zabudowaną wysokimi budynkami, ale bez ulic i z ograniczonym dostępem do wody. Reportaż ujawni sekrety produkcji...
Ekipa przygląda się nowemu trendowi w walce ze starzeniem się, czyli "longevity". Eksperyment z udziałem dwojga ochotników pokazuje skuteczność tej...
Gdzie można obejrzeć?
Fokus TV HD

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2025 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno