1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Galileo 33, odc. 21

Pozycja archiwalna
Czwartek, 11 grudnia, 20:00
Gatunek:
Magazyn naukowy
Produkcja:
Polska, 2025
Kat. wiekowa:
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Odcinek rozpoczyna reportaż, którego tematem będzie chrupkie pieczywo. Pojawią się szczegóły produkcji tego przysmaku oraz tajemnicę szwedzkich chlebków, które są okrągłe. Nie zabraknie ciekawostki z USA o pomyłkach związanych z adresem IP. Reporterka przetestuje ofertę luksusowego ośrodka spa w Meksyku, który dostał wyróżnienie w światowym rankingu. W finale widzowie odwiedzą kiosk na dworcu w Japonii - oferuje on oszczędzające czas oferty gastronomiczne dla osób podróżujących koleją.
Sezon 33 : w poprzednich odcinkach
Ekipa wybierze się do USA, aby poznać kobietę, która dała dom ponad 800 kotom. Pojawi się też reportaż o węglu drzewnym i jego produkcji w fabryce i...
Odcinek rozpocznie reportaż o rarytasie z oślego sera. O ten delikatesowy produkt z Serbii zabijają się smakosze z całego świata. Widzowie poznają...
Widzowie poznają bliżej hydraulika, który lubi swoją pracę. Pojawi się reportaż o szkole, w której uczniowie spędzają 7 miesięcy w roku na żaglowcu,...
W odcinku pojawi się reportaż o szkole latania dla ptaków. Widzowie poznają ibisa grzywiastego, ptaka zagrożonego wyginięciem oraz ludzi, którzy...
Dubajskie tiramisu to jeden z najpopularniejszych gorących przysmaków deserowych. Reporter odwiedzi zakład, w którym produkowane są fabrycznie...
Odcinek rozpoczyna reportaż o człowieku, który prowadzi azyl dla żółwi i dzięki temu chroni wiele gatunków przed wyginięciem. Tematem drugiego...
Widzowie poznają yamcake, czyli słony wypiek z Malezji. Ekipa odwiedzi warsztat, który skupuje i naprawia luksusowe auta po drobnych stłuczkach lub...
W odcinku pojawi się zdrowy i naturalny przysmak o osobliwym wyglądzie prosto z morza. Następnie widzowie poznają rękodzielnika, który wykonuje...
Ekipa odwiedzi chińską wyspę, gęsto zabudowaną wysokimi budynkami, ale bez ulic i z ograniczonym dostępem do wody. Reportaż ujawni sekrety produkcji...
Ekipa przygląda się nowemu trendowi w walce ze starzeniem się, czyli "longevity". Eksperyment z udziałem dwojga ochotników pokazuje skuteczność tej...

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2025 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno