Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Podłącz dekoder do Internetu
Dekodery i akcesoria
Układ kanałów
Sterowanie głosowe
Dowiedz się więcej o IPTV
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
Usługi łączone
Jak działają
usługi łączone?
Telewizja, internet
i telefon
Serwisy wideo
Polsat Box Go
HBO Max
Disney+
SkyShowtime
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Promocja 2 z 3
Disney+, HBO + HBO Max, SkyShowtime
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Vronis Lieblingsschmankerl: Spätzle, odc. 9
Jutro, 6 grudnia, 17:45
HR
Gatunek:
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
Brotbacken ist die Passion von Maria Szeredy aus Großkarolinenfeld bei Rosenheim. Vom eigenen Roggenbrot aus dem Holzofen, Eiern von den hofeigenen Hühnern und würzigem Bergkäse macht sie ein Essen, das ihrer ganzen Familie schmeckt: Kaspressknödel. Die Knödel inspirieren Vroni Lutz auf zweierlei Art: Einmal vegetarisch, mit würzigem Schafskäse auf einem fruchtigen Ragout aus Weintrauben. Und einmal als Cordon-Bleu-Knödel aus Brezen - als Füllung Obazda und Speck. Das Ganze serviert Vroni auf cremigem Rahmkraut mit einem Schuss Prosecco. Alltagstauglich und trotzdem mit Raffinesse - die Küche der Gastronomin und dreifachen Mutter Veronika Lutz ist auf Profi-Niveau, obwohl sie nie eine Kochausbildung genossen hat. Die leidenschaftliche Köchin "Vroni" aus dem Chiemgau zeigt, wie sie Leibspeisen der Zuschauerinnen und Zuschauer interpretiert - bayerische und fränkische Klassiker, aber auch Ideen aus aller Welt. In jeder Sendung steht ein Gericht im Vordergrund, das die Selfmade-Köchin in zwei Varianten interpretiert.
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
wywolaj metode ajaxowo
0.0
1960197830429
Stopka
Nowe okno