Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Podłącz dekoder do Internetu
Dekodery i akcesoria
Układ kanałów
Sterowanie głosowe
Dowiedz się więcej o IPTV
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
Usługi łączone
Jak działają
usługi łączone?
Telewizja, internet
i telefon
Serwisy wideo
Polsat Box Go
HBO Max
Disney+
SkyShowtime
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Promocja 2 z 3
Disney+, HBO + HBO Max, SkyShowtime
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Kuchenne rewolucje: Czarna Dąbrówka - Cooking and Events, odc. 1/12
Pozycja archiwalna
Piątek, 12 grudnia, 06:50
TVN HD
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
Polska, 2023
Kat. wiekowa:
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
Magda Gessler odwiedza niewielką Czarną Dąbrówkę na skraju Kaszub. W malowniczej scenerii jest położona restauracja pod szyldem Cooking and Events. Dla właściciela, Sebastiana, to spełnienie marzeń. Chcąc rozpocząć działalność, zainwestował w remont lokalu pół miliona złotych. Koszty miały się zwrócić dzięki imprezom okolicznościowym. Kontrakty opiewały na kwotę 460 tysięcy złotych. Niestety, żadna z nich się nie odbyła, ponieważ przyszła pandemia, a potem inflacja. Prowadzenie biznesu kosztuje go nawet 30 tysięcy złotych miesięcznie, podczas gdy dzienne obroty wynoszą 44 złote. Sebastiana wspiera mama, doświadczona kucharka. Choć sama jest poważnie chora, boi się o syna, któremu brakuje czasu nawet, by iść do lekarza, gdyż ważniejszy jest dla niego interes. Kulinarna ekspertka stanowi ostatnią deskę ratunku.
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
wywolaj metode ajaxowo
0.0
4300197629102
2062156
Stopka
Nowe okno