Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Podłącz dekoder do Internetu
Dekodery i akcesoria
Układ kanałów
Sterowanie głosowe
Dowiedz się więcej o IPTV
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
Usługi łączone
Jak działają
usługi łączone?
Telewizja, internet
i telefon
Serwisy wideo
Polsat Box Go
HBO Max
Disney+
SkyShowtime
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Promocja 2 z 3
Disney+, HBO + HBO Max, SkyShowtime
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Odkrycia Magdy Gessler, odc. 1/2
Jutro, 6 grudnia, 12:25
POLSAT Food
Gatunek:
Magazyn kulinaria
Produkcja:
Polska, 2019
Sezon:
Sezon 2
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego wyjątkowego miejsca, właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. regionalne przysmaki we współczesnej interpretacji oraz królewskie śniadanie. Szefem kuchni jest Mariusz Malinowski, którego ambasadorka Food Network poznała prawie dziewięć lat temu na planie "Kuchennych rewolucji". Jego dania są przykładem awangardowej kuchni francusko-śląskiej. Na początek kucharz serwuje tatar ze strusia z galaretką z kiszonej kapusty, czipsami ryżowymi i szczypiorkiem. Na stół podaje później tartę z wędzoną słoniną, kacze ozorki, flaki cielęce oraz faszerowaną przepiórkę z liśćmi kalarepy. Na koniec przygotowuje deser z plastrem miodu.
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
Gdzie można obejrzeć?
Food Network HD
Jutro, 12:25
wywolaj metode ajaxowo
0.0
5480197595489
1421729
Stopka
Nowe okno